kerst menu catering salades

 

KERSTLUNCH 2019

25 EN 26 DECEMBER € 37,50

inclusief Aperitief Kir Royal

Aanvangstijd 12.00 uur tot 15.00 uur.

VOORGERECHTEN/SOEPEN

Rilette van kabeljauwmet Hollandse garnalen, loempia van oosterse groenten

en een crème van sesam

of

Rundercarpaccio met een crème van eendenlever en mayonaise van zwarte truffel

of

Runderbouillon

met duxelles van kastanje champignons en roggebrood

 

HOOFDGERECHTEN

Gebraden hazenrug met wildroomsaus

of

Visschotel, gevulde tongfilet met zalm, kabeljauw, Noorse zalmfilet, rouget

filet, mosselen en Stellendamse garnalen met kreeftensaus

DESSERT

Vossenbessen parfait met veenbessensaus en slagroom

of

Taartje van witte chocolade en abrikoos met structuren van yoghurt

 

* Ook vegetarisch gerechten mogelijk  vraag onze bediende naar  het menu.

 

'HRC De Schelphoek'.
Rijk en Margreet Bosland en crew. Serooskerkseweg 24

4327 SE Serooskerke

Telefoon:0111-671212

info@deschelphoek.nl

www.deschelphoek.nl

 

 

Kerstkeuzemenu 2019

Amuse: Knolselderijsalade met gerookte zalm en garnalen

Voorgerechten:

Rilette van kabeljauwmet Hollandse garnalen, loempia van oosterse groenten

en een crème van sesam

of

Salade van knolselderij en confit van eend, gerookte eend

geserveerd met een frisse dressing van granaatappel

of

Rundercarpaccio met een crème van eendenlever en mayonaise van zwarte truffel

Soepen :  

Runderbouillon

met duxelles van kastanje champignons en roggebrood

of

Romige pompoensoep met croutons en quenelle dragonroom

 

Tussengerecht:
Cassissorbetijs met bubbels

 

Hoofd gerechten:

Gebraden hazenrug met wildroomsausaas 

of

Visschotel, gevulde tongfilet met zalm, kabeljauw, Noorse zalmfilet, rouget

filet, mosselen en Stellendamse garnalen met kreeftensaus

of

Lijngevangen kabeljauwfilet met groene noedels en dragonsaus

 

Nagerechten:

Kaasplateau met  een selectie van 5 verschillende kazen met rozijnen en roggebrood

of

Vossenbessen parfait met preisselberen en slagroom

of

Taartje van witte chocolade en abrikoos met structuren van yoghurt

 

Kerstmenu :

3 gangen voor € 42,50 p.p. 4-gangen € 47.50 p.p. 5 gangen € 52,50 p.p.

Wij serveren uitsluitend het kerstmenu

RESERVEREN wordt aanbevolen

 

 

Salades

Wij verzorgen ook uw kerst en Nieuwjaar salades voor bij u thuis.

Salades te bestellen vanaf 4 personen.

Alleen afhalen mogelijk.

De salades worden geserveerd op RVS-schalen, de boter en sausjes worden in porselein geleverd en alles gecompleteerd met stokbrood en servetten.Geachte familie,

Vlees hors d’oeuvre varié

Huzarensalade en aardappelsalade begeleidt met gevulde eieren, gevulde tomaten, wild- kippenpãté, gedroogde ham met meloen,

verschillende soorten vleeswaren tomatensalade, komkommersalade, rauwkost, met roomboter, kruidenboter, stokbrood en kerriesaus, mosterdsaus en Cumberlandsaus.

Voor € 15,00 p.p. minimaal 2 personen 

Vis hors d’oeuvre Neptune

Russische salade met gevulde eieren, gevulde tomaten, met garnalen, Noorse zalmsalade. gerookte heilbotfilet, gemarineerde zalmfilet, gerookte palingfilet, koude mosselen in het zuur, verse haringfilet, gerookte makreel en tomatensalade, komkommer salade, rauwkost, remouladesaus, cocktailsaus, mosterdsaus,

stokbrood, roomboter en kruiden boter.

Voor € 16,00 p.p. minimaal 2 personen.

HET SCHELPHOEKBUFFET

Dit koude buffet bestaat uit: Hollandse garnalen, verse haringen, gevulde eieren, gevulde tomaten met krab en cocktailsaus, zalmsalade,

Russische salade, rauwkostsalade, gerookte paling, gerookte heilbot, gerookte zalm, verse rode zalm, makreel, koude mosselen in het zuur,

Gedroogde Ardennerham, wild- Ardenner- peperpãté, gebraden kuikenfilet, alles feestelijk opgemaakt met verschillende soorten vruchten.

Remouladesaus, kerriesaus, cocktailsaus, Cumberlandsaus, roomboter en kruiden boter.

Voor € 27,50  p.p. minmaal 2 personen

Hotel Restaurant en Cateringservice De Schelphoek

Serooskerkseweg 24

4327 SE Serooskerke

tel 0111-671212, fax 0111-671991 email: info@descchelphoek.nl

www.deschelphoek.nl          


Klik hier om te reserveren